Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم, 30 درصد مدارس کشور ناایمن هستند و در برابر حوادثی همچون زلزله مقاومت لازم را ندارند از سوی دیگر 70 درصد مدارس استانداردهای لازم را دارند و آنگونه که مسئولان نوسازی مدارس می گویند مدارسی که در دهه 80 و 90 احداث شده اند در برابر زلزله مقاوم هستند و می توانند به عنوان مکان های امن برای مردم مورد استفاده قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داریوش ورناصری مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران می گوید:هنگام وقوع زلزله مدیران و سرایداران مدارس مجازند درهای مدرسه را به روی مردم باز کنند تا آنها از حیات مدرسه، سرویس بهداشتی و نمازخانه مدرسه استفاده کنند.

طبق گفته های او در جریان زلزله اخیر استان البرز که کانون آن ملارد بود, مدارس به عنوان پایگاهی برای حضور مردم مورد استفاده قرار گرفتند.

هم اکنون اداره کل نوسازی مدارس استان تهران فهرست اسامی مدارس شهر ملارد را برای استفاده مردم هنگام بروز حوادثی همچون زلزله منتشر کرده است.

اسامی مدارس بدین شرح است:

«مدرسه حضرت زینب (س)»، «مدرسه مقربی»، «مدرسه کوثر»، «مدرسه حضرت صدیقه (س)»، «مدرسه ستایش»، مدرسه زکیه» و «مدرسه حنان»

ضمنا، دیگر مدارس منطقه ملارد استان تهران نیز برای حضور مردم قابل استفاده است، اما تأکید بر حضور در مدارس نوساز است.

همچنین، لازم است مردم در زمان وقوع زلزله و اسکان در مدارس، از استقرار در نزدیکی شیشه و پنجره‌ها خودداری کنند.

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۱۹۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت پول هنگام ثبت‌نام صرفا برای کتاب، بیمه و فرم مدرسه مجاز است

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه دریافت هزینه در موقع ثبت‌نام از والدین دانش‌آموزان خلاف مقررات است گفت: مبالغ دریافتی از سوی مدرسه برای بیمه، کتاب و هزینه لباس هنرستانی‌ها تعریف شده است لذا اخذ بیشتر پول از سوی مدرسه، قطعا از سوی تیم بازرسی آموزش و پرورش پیگیری می‌شود.

سید مجتبی هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه با توجه به قاعده‌گذاری وزارت آموزش‌وپرورش در امر ثبت‌نام و آنچه در قانون اساسی وجود دارد، هیچ مبلغ غیرمجازی هنگام ثبت نام نباید از اولیاء دریافت شود گفت: علت این کار حمایت از جریان ثبت‌نام دانش‌آموزان است.

وی با بیان اینکه اگر این اتفاق بیفتد بخشی از جامعه از شرایط تحصیل باز می مانند، افزود: این کار ضررهای هنگفتی برای کشور به همراه خواهد داشت.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این دغدغه، به صورت روشن و واضح و به صورت سیاست کلان وزارت آموزش اعلام شده ادامه داد: بحث پرداخت مجاز کاملا تعریف شده است که بر اساس آن مبلغ بیمه فعلا طبق رقم سال گذشته، مبلغ کتاب‌های درسی و مبلغی که در هنرستان‌ها برای لباس درس هنرآموزان اخذ می‌شود، مجاز است البته هنرجویی که از سال گذشته لباس دارد، دیگر لزومی به تهیه لباس جدید ندارد.

هاشمی با بیان اینکه سایر مبالغ طی سال تحصیلی در صورت صلاحدید توسط اولیاء به مدرسه کمک می شود افزود: این کار در قالب کار انجمن اولیاء و مربیان و ایجاد فضای روشن با مدیریت اولیه اتفاق خواهد افتاد، اگر خلاف این انجام شود طبیعتا در سطح کشور با نظارتهای انجام شده، بررسی صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه اگر والدی در معرض این مسئله قرار گرفت، می‌تواند با مراجعه به سایت آموزش و پرورش و بخش شکایات مسئله را مطرح کند اظهار کرد: طبیعتا بررسی انجام و در حوزه نظارت همگانی نیز QRکدهایی در سطح مدارس نصب می‌شود که اولیاء می توانند  اطلاع رسانی کنند و بدون آنکه نامشان مشخص شود، مسئله بررسی و قطعا رضایت اولیاء جلب خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دریافت پول هنگام ثبت‌نام صرفا برای کتاب، بیمه و فرم مدرسه مجاز است
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • ۸۵۰ کلاس درس در استان بوشهر ساخته شد
  • استانداردسازی ۱۱۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری
  • احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور
  • ۱۱۰هزار مدرسۀ آسیب‌دیده در کشور سال ۱۴۰۳ نوسازی می‌شود
  • ۳۶۰ باب کلاس درس در چهارمحال و بختیاری در دست احداث است
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • ۸۰ پروژه خیری در چهارمحال و بختیاری فعال است
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود